If you live to be 100 years old, you’ll have 36,500 days of life. That may sound like a lot, but let’s really figure out how much time you might possibly have.
Take your age and multiply it by 365.
My age_______ x 365= __________ Days left if I live to be 100
But not all of that time is available to you. Most people sleep around 8 hours a day, that’s 1/3 of a day.
So now, take the number of days left, and multiply it by 2/3
For the math impaired, that looks like this:
Days left x 2 divided by 3.
That will give you the amount of time in days that you actually have to work with.
For example, a fifty year old person would have this many days
50 x 365 = 18,250
36,500 - 18,250 = 18,250
18,250 x 2 = 36,500/3 = 12,166 days to use.
This assumes the person lives to be 100.The real deal is this—all we are guaranteed is what we have right now.The price of anything is the amount of life you exchange for it.